Βάρη - Μπάρες - Αλτήρες

Βάρη – Μπάρες – Αλτήρες

Εμπλουτίστε τον εξοπλισμό σας με μικροόργανα γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Μπάρες όλων των ειδών (ίσιες, στραβόμπαρες, ολυμπιακού τύπου) σε διάφορα μεγέθη. Αλτήρες στο βάρος που θέλετε, μαντεμένοι, με ή χωρίς επένδυση λάστιχου ή βινυλίου, στρογγυλοί, εξάγωνοι. Δίσκοι μεταλλικοί, μαντεμένοι, με ή χωρίς επένδυση λάστιχου, ολυμπιακού τύπου και kettlebels για “προχωρημένη” προπόνηση. Βαράκια για τα πόδια.
Επίσης, γάντια και ζώνες γυμναστικής, bulgarian bags, λαβές, medicine balls. Bάσεις και μαγνησία για να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια τις μπάρες και τους αλτήρες.

Για το σπίτι, το γυμναστήριο, το φυσικοθεραπευτήριο, την αποθεραπεία μετά από τραυματισμό/ατύχημα. Πολύ μεγάλη ποικιλία έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού αθλητή.

Η άσκηση με βάρη έχει οφέλη σε όλες τις ηλικίες. Είτε αποσκοπούμε σε ενδυνάμωση, είτε θέλουμε να αποκτήσουμε όγκο, είτε να κάψουμε λίπος, είτε να επιβραδύνουμε την απώλεια οστικής μάζας, υπάρχουν κατάλληλα προγράμματα άσκησης με θεαματικά αποτελέσματα.

Σίγουρα υπάρχει ένα πρόγραμμα και για εσάς.

Βλέπετε 1–21 από 572 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 572 αποτελέσματα