Τραμπολίνο

Το τραμπολίνο, είτε χρησιμοποιείται για διασκέδαση, είτε για το αναγνωρισμένο ομώνυμο αγώνισμα, αποτελεί ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό και απολαυστικό όργανο εξάσκησης. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεότερες κυρίως ηλικίες και έχει πολλούς φανατικούς φίλους.

Κατασκευάζεται από ισχυρό, τεντωμένο ύφασμα που απλώνεται στο εσωτερικό κυκλικού μεταλλικού πλαισίου και στερεώνεται περιμετρικά με πολλά σπειροειδή ελατήρια. Το ύφασμα, στο οποίο αναπηδά ο χρήστης, αποκαλείται χαλάκι αναπήδησης και δεν είναι το ίδιο ελαστικό. Η ελαστικότητα εξασφαλίζεται από τα περιμετρικά ελατήρια.

Τα οφέλη του είναι πολλά: Κάψιμο λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, μυϊκή ενδυνάμωση, ενίσχυση οστών, αύξηση αντοχής, βελτίωση καρδιοαναπνευστικού συστήματος, ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος. Για το λόγο αυτό, προτείνεται από ιατρούς και φυσιοθεραπευτές σε πολλαπλές περιπτώσεις.

Στη συλλογή μας θα βρείτε καλοσχεδιασμένα τραμπολίνο για αεροβική άσκηση, αλλά και για διασκέδαση. Ανάμεσα τους και μοντέλα με δίχτυ προστασίας. Επίσης, θα βρείτε εξελιγμένες τραμπάλες που περιστρέφονται κατά 360° μοίρες.

Και να θυμάστε ότι, εκτός από την προσωπική χρήση, όλα τα παραπάνω αποτελούν ενδιαφέρουσες προτάσεις και για δώρο!

Βλέπετε 1–21 από 29 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 29 αποτελέσματα