Ποδήλατα Όρθια

Τα όρθια ποδήλατα και οι πεταλιέρες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση από την άνεση του σπιτιού τους, αλλά δεν διαθέτουν μεγάλο χώρο. Επίσης, είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για την εκτέλεση παθητικής γυμναστικής σε άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς και κινησιοθεραπείας μετά από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις.

Στη συλλογή μας υπάρχουν πεταλιέρες (χωρίς σέλα), με αντιολισθητικά πετάλια, κατάλληλες για ασκήσεις και στα χέρια και στα πόδια. Ανάμεσα τους θα βρείτε μοντέλα με ηλεκτρική υποβοήθηση και μετρητή που καταγράφει χρόνο, θερμίδες, επαναλήψεις.

Επίσης υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από όρθια ποδήλατα που δέχονται ρύθμιση καθίσματος και αντίστασης και εξασφαλίζουν μια ομαλή κίνηση, ώστε να μη καταπονούνται οι αρθρώσεις. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν μαγνητικό μηχανισμό πέδησης για αθόρυβη λειτουργία, ενώ σε άλλα θα βρείτε ενσωματωμένες ρόδες μεταφοράς. Δοκιμάστε τα και γνωρίστε αυτόν τον αποτελεσματικό τρόπο άσκησης απολαμβάνοντας τις πληροφορίες που σας δίνει το ηλεκτρονικό καντράν ενδείξεων (χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, συνολική απόσταση, καρδιακοί παλμοί).

Βλέπετε 1–21 από 59 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 59 αποτελέσματα