Ποδήλατα Γυμναστικής

Το ποδήλατο μπαίνει στη ζωή μας από την παιδική ηλικία ως παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέσα βελτίωσης της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας και ενδυνάμωσης του κάτω μέρους του σώματος, καθώς και ένα εξαιρετικό εργαλείο για κινησιοθεραπεία.
Με τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής αξιοποιούμε άριστα τα οφέλη της ποδηλασίας μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού μας όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και με όλες τις καιρικές συνθήκες.
Στη συλλογή μας θα δείτε καλοσχεδιασμένα ποδήλατα όρθια, ποδήλατα καθιστά, ποδήλατα εργομετρικά κατάλληλα για το σπίτι, το ξενοδοχείο, το γυμναστήριο, το φυσικοθεραπευτήριο.
Επίσης, θα δείτε πεταλιέρες, ποδήλατα παθητικής γυμναστικής με ηλεκτρική ρυθμιζόμενη υποβοήθηση,  και υπερσύγχρονα μοντέλα training για έντονη προπόνηση.
Βρείτε ποδήλατα γυμναστικής που αναπαράγουν τη φυσική κίνηση και σας κάνουν να αισθανθείτε, όπως σε ένα πραγματικό ποδήλατο δρόμου.
Βρείτε μοντέλα με αθόρυβη λειτουργία, με ξεχωριστό design, αλλά και μοντέλα που συναρμολογούνται πολύ εύκολα ή προσφέρονται σε προσιτή τιμή.
Δοκιμάστε τα!

Προβολή 1–21 από 108 αποτελέσματα

Προβολή 1–21 από 108 αποτελέσματα