Πάγκοι

Είτε γυμνάζεται κάποιος συστηματικά, είτε όχι ο πάγκος γυμναστικής αποτελεί ένα σπουδαίο βοήθημα. Οι πάγκοι γυμναστικής γίνουν τη δυνατότητα να εκτελέσετε μια σειρά ασκήσεων με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Στη συλλογή μας υπάρχουν πάγκοι κοιλιακών, πάγκοι ραχιαίων, πάγκοι για πιέσεις, πάγκοι με μαξιλάρι για δικεφάλους, πάγκοι με ορθοστάτες και πάγκοι πολλαπλών ασκήσεων.

Οι πάγκοι γυμναστικής είναι οριζόντιοι ή επικλινείς και οι περισσότεροι είναι ρυθμιζόμενοι ή/και δέχονται προσαρτήματα. Για όσους υποφέρουν από πόνο στη μέση ή λόγω επαγγέλματος πρέπει να παραμένουν πολλές ώρες όρθιοι, υπάρχουν οι πάγκοι αναστροφής. Οι ασκήσεις με πάγκο αναστροφής βελτιώνουν τη στάση του σώματος και αυξάνουν τη ροή οξυγόνου στον εγκέφαλο. Έχει αποδειχτεί δε ότι ανακουφίζουν από το στρες και ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος.

Οι πάγκοι που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι υψηλών προδιαγραφών και διακρίνονται για τη μεγάλη τους αντοχή και τον όμορφο σχεδιασμό. Είναι κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Αποκτήστε τους με ένα τηλεφώνημα στο 2108047775 ή μια ηλεκτρονική παραγγελία στο fithealth.gr.

Βλέπετε 1–21 από 166 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 166 αποτελέσματα