Μπάλες Γυμναστικής

Η μπάλες γυμναστικής είναι το απαραίτητο όργανο εάν θέλετε να γυμναστείτε οικονομικά στο σπίτι. Με την μεγάλη μπάλα γυμναστικής μπορείτε να δουλέψετε όλο το σώμα καθώς η γκάμα ασκήσεων που γίνονται με τη Μπάλα είναι τεράστια. Ασκήσεις κορμού, ποδιών, χεριών, κοιλιακών, ραχιαίων πραγματοποιούνται μόνο με ένα όργανο, ενώ συγχρόνως βοηθά στη σωστή εκτέλεσή τους δίχως να επιβαρύνει τις αρθρώσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι φυσικοθεραπευτές  προτείνουν τη μπάλα ασκήσεων συχνά για γυμναστική στο σπίτι, αλλά και ως κάθισμα, καθώς εξασφαλίζει τη σωστή στάση του σώματος. Παράλληλα βελτιώνει το συντονισμό, δυναμώνει τους στηρικτικούς μυς της σπονδυλικής στήλης και προστατεύει τη μέση ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ πλάτης.

Η μπάλα Pilates είναι έτσι κατασκευασμένη και σχεδιασμένη που δίνει την δυνατότητα στο σώμα μας να γυμνάζεται ισομετρικά. Με την γυμναστική με μπάλα πετυχαίνουμε να γυμνάσουμε όλα μας το σώμα τόσο εσωτερικά στις αρθρώσεις μας όσο και εξωτερικά στους ανώτερους ιστούς αλλά και τους μύες μας.

Βλέπετε 1–21 από 56 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 56 αποτελέσματα