Μικροόργανα

Για μια σωστή και ολοκληρωμένη προπόνηση απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός από μικροόργανα και αξεσουάρ. Με τη χρήση των μικροοργάνων, οι ασκήσεις εκτελούνται σωστά και η προπόνηση είναι ευχάριστη.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μονόζυγα πόρτας ή τοίχου για το σπίτι, όργανα κοιλιακών, στηρίγματα για push ups, μπάρες βυθίσεων. Επίσης ελατήρια/ταναλάκια καρπού, αξεσουάρ για τον ηλεκτρικό διάδρομο, σχοινάκια, όργανα ισορροπίας (κύλινδροι, τουβλάκια, δοκοί, δίσκοι, μαξιλάρια, στρώματα, μπάλες).

Η συλλογή συμπληρώνεται με στρώματα, ταπέτα, τατάμι και δάπεδα γυμναστικής, αξεσουάρ γυμναστηρίου (ιμάντες, ζώνες, πετσέτες, επίδεσμοι), μπαλάκια για μασάζ/φυσικοθεραπεία, step και steppers, μπάλες, λάστιχα, κρίκους και ιμάντες γυμναστικής, καθώς και βοηθήματα για yoga-pilates. Και για όσους/όσες τα χρειάζονται υπάρχουν ζώνες και σορτς εφίδρωσης υψηλής ποιότητας.

Όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθείτε, σίγουρα θα χρειαστείτε μικροόργανα ή αξεσουάρ για να το υποστηρίξετε. Στη συλλογή μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μικροόργανα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Κάντε την προπόνησή σας ευχάριστη και ασφαλή.

Βλέπετε 1–21 από 1006 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 1006 αποτελέσματα