Κατ’ οίκον Νοσηλεία

Για την κατ’ οίκον νοσηλεία, προκειμένου να είναι εύκολη και ξεκούραστη, απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός. Αυτός αποτελείται από μικρά αξεσουάρ, μέχρι πολύ εξελιγμένα μηχανήματα, τα οποία επιτρέπουν στον ασθενή να νοσηλευτεί με αξιοπρέπεια στην άνεση σπιτιού του.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μαξιλάρια αυχένα, μαξιλάρια και κουλούρες κατακλίσεων, διαχωριστικά μαξιλάρια γονάτων και μαξιλάρια κόκκυγα. Επίσης αεροστρώματα με αντλία, υποπτέρνια κατάκλισης, σφήνες στήριξης και στηρίγματα πλάτης.

Για την ανύψωση και μεταφορά του ασθενούς θα βρείτε ειδικούς εξελιγμένους γερανούς υψηλής ποιότητας. Ανάμεσά τους και τη μοναδική στην κατηγορία της, καινοτόμο ειδική τροχήλατη καρέκλα easyGO με πρωτοποριακό, πρακτικό σύστημα ανύψωσης ασθενών, καθώς και τα υπερσύγχρονα ποδήλατα κινησιοθεραπείας Motomed.

Το easyGO είναι πιστοποιημένο προϊόν που φέρει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Έρχεται να δώσει λύσεις στον ασθενή και το περιβάλλον του σε καθημερινές ανάγκες. Βοηθά στην ανασήκωση, την καθημερινή υγιεινή, τη μεταφορά εντός της οικίας, η πρόσβαση στο αυτοκίνητο. Προσφέρεται σε ηλεκτρική και υδραυλική έκδοση.

Τα ειδικά ποδήλατα κινησιοθεραπείας Motomed, διαθέτουν εξελιγμένα μοντέλα για περιστατικά Parkinson, παραπληγίας και τετραπληγίας.

Βλέπετε 1–21 από 91 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 91 αποτελέσματα