Αναπηρικά Αμαξίδια

Τα τροχήλατα αναπηρικά αμαξίδια αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για όλα τα άτομα που αντιμετωπίζουν μια πρόσκαιρη ή μόνιμη δυσκολία στη μετακίνηση.

Με τα αναπηρικά αμαξίδια τραυματίες, χειρουργημένοι, ασθενείς, ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές ανάγκες λύνουν το πρόβλημα της μεταφοράς και εξασφαλίζουν μια καλύτερα ποιότητα ζωής.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, υπάρχουν πολλοί τύποι αμαξιδίων ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Απλού τύπου, ειδικού τύπου, ελαφρού τύπου, τουαλέτας, ηλεκτροκίνητα, παιδικά, ορθοστάτες και άλλα. Επίσης συνοδεύονται από πρακτικά αξεσουάρ (ζώνες, τραπεζάκια, μαξιλάρια, υποπόδια, στατώ, ράμπες) που συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του επιβάτη.

Στο FitHealth.gr θα βρείτε αναπηρικά αμαξίδια με μικρές, μεσαίες ή μεγάλες ρόδες ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζονται. Υπάρχουν μοντέλα για επιβάτες των οποίων η σωματική κατάσταση επιβάτη επιβάλλει τη χρήση του αμαξιδίου από συνοδό. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα για άτομα που μπορούν να οδηγήσουν μόνα του το αμαξίδιο. Επίσης υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα για χρήση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Βλέπετε 1–21 από 188 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–21 από 188 αποτελέσματα